Z-BOLT Kft.
Szolgáltató és Sportcentrum
 
Dátum: 2024.07.18.
Menü
Kapcsolat
Z-Bolt Kft.
7900 Szigetvár, József Attila u. 51.
tel/fax 73/344-200
mobil 06-20/925-1579
z-bolt@t-online.hu
Thompson/Center fegyverek/guns / A T/C termékek magyarországi disztributora a Z- Bolt Kft / Dimension Cserélhető csőves fegyver látogatók: 12280  Nyomtatható

Dimension csere csöves fegyver Jobb és Bal kezes kivitelben is !

Thompson/Center Dimension váltócsöves fegyver

2013 ban Észak Amerikában elnyerte az év fegyvere címet!

Szinte minden fórumon csak jó véleményeket lehet olvasni erről a fegyverről.

Már első ránézésre is látszik, hogy nem egy szokvány vadászfegyverről van szó.

Első, ami szembe tűnik az érdekes kialakítású tus, ami eltér az eddig megszokottaktól. A fatusokhoz szokott Európai  szemnek idegen, vannak, akik  kimondottan csúnyának tartják, de ez a fegyver nem szépségversenyre készült, hanem kőkemény  vadászatokra, ahol nem lehet kellően vigyázni  mondjuk egy  fából készült szép habos dió gyökér tusra. Az alábbiak talán rávilágítanak arra, hogy miért is érdemelte ki a Dimension az év fegyvere címet :    

Különleges formájú ergonómiailag tervezett composite tus, amely rendkívüli biztonságos és jó fogást eredményez .A verseny és mesterlövész puskákra jellemző magasságú az ívelt kialakítása. Így a céltávcsőbe nézve kényelmes, nem kell pozíciót keresgélni. Beépített hátralökés csillapítással rendelkezik. A fegyver toknak alumínium ágy van kiképezve a tusba a pontosabb lövések érdekében. A tus vége úgy van kialakítva, hogy állítható a hosszúsága, így mindenki a legkedvezőbb méretet választhatja magának. Az előagyon és a markolatnál ArmorSoft  gumi betétek fokozzák a biztonságos fogást minden időjárási körülmények között. Az előagy  kiképezve olyan, hogy a cső lengő nem fekszik fel és gyorsabban hűl vissza.

Kivehető táras. A tárba 3 töltény fér.  10 különféle kaliberben készítik, melyeket A B C és D  kategóriába soroltak cső csere esetén ezt kell figyelembe venni. Jobb és balkezes kivitelben is rendelhető. A fegyver csöve 5 R Rifling  a gyár megfelelő lőszerrel garantálja a M.O.A. szórásképet 100 yardon 3 lövés 2,5 cm-en belül. A csövek hossza 56-61 cm között változik kaliberektől függően. A zárdugattyú könnyített, hátrasiklása finom. A fegyver sütése állítható. A zárdugattyú kar a gyors ismétlést lehetővé tevő mesterlövész puskákéhoz hasonló. Zárolása 60 fokos.

 Három erős szemölccsel a cső farba zár. Egy abszolúte gyakorlatias fegyver, ami minden időjárási szituációban megállja a helyét és rendkívül pontos lövéseket tesz lehetővé a használójának örömére. Talán nem meglepő, de hab a tortán,  a Dimension  puskáka élettartam garancia van !

 

 Bővebb információ a Dimebsion fegyverekről  jobb oldalon a T/C logora kattintva !

 

A Dimension fegyver részei
Termékek